top of page

PLASTİK TOP İMALATI

Güncelleme tarihi: 29 Nis 2019


Geçmişten günümüze dek her alanda müşteri edinmeyi başaran plastik top ürünü, bugün hâlâ satışı gerçekleştirilen ve kullanılan üründür.

Eski zamanlarda sadece bakkallarda satışa sunulan plastik top, günümüzde süper marketlerin reyonlarında dahi yerini almaktadır.


Plastik Top

Plastik top imalatı, geçmişe nazaran günümüzde daha seri üretim halinde gerçekleştirilmektedir. Eski kullanım oranına bakılarak kıyaslandığında sektörde artık bulunmadığı varsayılsa da, durum bunun tam tersi örneğini gösterir. Çünkü hâlâ çoğu firma, promosyon plastik top satışını gerçekleştirmektedir.

NOSTARJİK TASARIM

Plastik toplar; ilk üretildiği zamanlar tek model, tek boyut olarak satışa sunulmaktaydı. Zamanla evirilen üretim teknikleri, yeni tasarımlar ve yeni boyutlar yapma kapılarını araladı. Bu sayede baskılı plastik top üretimi kullanılabilir bir hâl aldı.

Günümüzde mini market sektöründe bulunan birçok işletme hâlâ toplu olarak alım ve satım işlemi gerçekleştirmektedir. Bu kadar çok rağbet görmesinin asıl nedenlerinden biriside; geçmişten süregelen tutkudur.

YENİ ÜRETİM YENİ MODEL


Promosyon Plastik Top

ONOK Plastik olarak alışılagelmişin dışına çıkarak, baskılı plastik top üretimi yapmaktayız. Marka işletmenizin ticari sponsorluğunda promosyon olarak dağıtımı yapılan plastik top için; logo, amblem, arma gibi grafiksel sembollerinizi kullanarak yaptığımız özel üretim baskılı plastik topları, siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

FİYAT TARİFELERİ

Plastik top, sektörel açıdan çok fazla ücret beklentisi olmayan bir üründür. Hatta ücretleri göz önünde bulundurulduğunda normal bir topa oranla, mali açıdan oldukça ucuzdur diyebiliriz.

ONOK Plastik, toplu ürün siparişi ve satışı konusunda oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Müşterilerimizin ürün memnuniyeti, sektörel olarak kendi imajımızı belirlediğinden dolayı, minimal asgari değerler belirlemekteyiz. Düşük bütçeli satışlarımız genellikle büyük çaplı veyahut proje bazlı satışlar olduğundan dolayı, kişisel siparişlerde fiyat artışı olacağı düşünülmektedir. ONOK Plastik, müşterilerinin ihtiyacının büyüklüğünü gözetmeksizin bütün siparişlerini büyük bir özveri ile gerçekleştirmektedir. Dolayısıyla toplu/ticari alımlarınız veyahut kişisel işletme alımlarınız fiyat politikasına etki etmeyecektir.


Onok Plastik

En nihayetinde düşük bütçe ile büyük kâr amacı güden plastik top ticareti, sektörel anlamda ONOK Plastik sayesinde varlığını sürdürmeye devam edecektir.


1.205 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page